lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен  Денят обещава да стане приятен за вас. Чак до

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен  Денят обещава да стане приятен за вас. Чак до
Коментари Харесай

Хороскопът ти за днес

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен 
Денят дава обещание да стане прелестен за вас. Чак до среднощ ще се резервира вероятността за сполучливи и обнадеждаващи събития. Вечерта е най-подходящото време за започване на нова работа, а дори и за демонстриране на личните гении. През тази част от денонощието ще имате мечтаната независимост, даваща Ви опция да отидете, където желаете. Именно в края на деня ще имате опция да се свържете с другари и съидейници, както и да се заемете със своето обучение или забавна интелектуална работа. Сутринта – в противен случай: би трябвало да се концентрирайте над кариерата, службата, а също и над отговорностите. 

Телец

Да си изясните кои точно аспекти в живота Ви изискват внимание в този момент, не е по този начин елементарно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и към този момент от много време не се усещате в естетика с обкръжаващия Ви свят. Това, което в този момент би трябвало да извършите, е да взе участие интензивно в темп и заниманията на обичаните си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си дейности или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато още веднъж се окажете в центъра на дейните дейности, ще разберете върху какво би трябвало да се концентрирайте.
 

Близнаци

Готови ли сте да взимате решения, които не утвърждават даже и най-близките Ви хора? Днес сте в нежелано и угнетяващо състояние: обстановката на малко може да бъде охарактеризирана като ”един против всички ”. Положителното в цялата работа е, че ще имате опция действително да оцените личните си сили. Освен това ще можете да определите какво фактически желаете, и в сходство с това да си набележите новите цели. Имайте поради, че възможностите да намерите нови съидейници, не са доста огромни. Сред тези, които споделят, че са на Ваша страна, евентуално ще се окажат недоброжелатели, или просто лицемери.
 

Рак

Не се опитвайте да държите под цялостен надзор неща, които не могат да бъдат следени. Ако това не Ви е по силите, приемете нещата такива, каквито са. По-добре направете крачка обратно, въздъхнете и се отпуснете. Направили сте всичко, което е по силите Ви и в този момент остава единствено да се наслаждавате на свободното време, което се е оказало, че имате. Защо мислите, че е наложително нещо да вършиме? Понякога е задоволително просто да съществувате.
 

Лъв

Днес ще съумеете да решите едновременно няколко значими проблеми, в случай че повярвате в себе си и не започнете да губите времето си за незначителни неща. Съсредоточете се на най-главното и ще бъдете осенени от блестящи хрумвания. Възможна е среща с отдавнашни познати, с хора, с които са Ви свързавали доста близки връзки, а общуването ще бъде в действителност прелестно. Не са изключени забавни вести отдалече. Това е прекрасен ден за покупки и решение на битови въпроси, само че пътуванията е по-добре да отложите за по-подходящо време. 
 

Дева

Днес на Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да схване всичко, което вършиме и говорите, съществено. Ако не планирате да употребявате своето амплоа на смешник, ще се наложи да бъдете доста безапелационни, с цел да избегнете неразбирането. 
 

Везни

Бъдете взискателни към себе си. Помнете, че колкото по-самокритично сте настроени, толкоз по-снизходителни ще са към Вас обкръжаващите. Не си заслужава да се престаравате! Достатъчно е, да признаете своите неточности, и да покажете, че сте подготвени да ги поправите. Вероятно ще имате опция да се сдобрите с хора, които наскоро сте обидили. Отношенията с обичания човек ще бъдат напрегнати. Проблемът е в това, че Вие не желаете да говорите за възприятията, които изпитвате, както и да споделяте своите подозрения. Между другото, проявявайки повече искреност, бихте могли да получите много приятни отговори на доста въпроси.
 

Скорпион

Старайте се умерено да се отнасяте към всичко, което става към Вас. Много неприятни събития от този ден няма да имат никакви последици, в случай че не започнете да реагирате прекомерно мъчително. Днес може просто да си затваряте очите за това, което не Ви харесва. Още на следващия ден доста от проблемите ще изчезнат от хоризонта. Единственото, което не би трябвало да оставате без внимание са отношениято с околните. Ако през днешния ден Ви заподозрат в нарцисизъм, хармонията ще бъде нарушена за дълго време. Не си икономисвайте положителните думи.
 

Стрелец

Ще се сблъскате със съществени професионални проблеми и ще се наложи да признаете, че не сте избрали допустимо най-верния път, и е време да започнете оттегляне, в случай че, несъмнено, сами не желаете да се напъхате в улица без излаз. Имате късмет да разчитате на поддръжката на авторитетни хора, само че не забравяйте, че тяхната отзивчивост ще е подплатена от персонален интерес към Вас. Единствената опасност за Вашите персонални връзки са непредсказуемостта и непоследователността на личното Ви държание, а Вие ту сте обхванати от любезност, ту сте обидчиви и раздразнителни. Стегнете се, тъй като другояче общуването с Вас ще стане съществено тестване за Вашите близки. 
 

Козирог

Какво е по-важно за Вас: парите или щастието в любовта? Днес този въпрос ще се изправи пред Вас в целия си растеж, а изборът напълно няма да е по този начин обикновен, както Ви се коства сега. Ще имате опция да избирате, а звездите се надяват, че ще се спрете на най-удачния вид.
 

Водолей

Някой напоследък е провокирал у Вас доста положителни страсти, като Ви е дал да разберете, че възприятията Ви са взаимни. И какво да вършиме от тук нататък? Като начало свалете от лицето си маската на потрес, и се усмихнете. Може също да помислите, и къде да отидете дружно да вечеряте. Трябва да съберете сили, с цел да имате опция да вършиме и за в бъдеще същото положително усещане.
 

Риби

В опитите си да внесете изясненост в междуличностните връзки, Вие сте създали две крачки напред и една обратно. Но даже единствено обстоятелството за някакво придвижване, към този момент е добър знак. Вашата вътрешен глас се пробва да Ви подскаже, по какъв начин да действате през днешния ден сутринта. Възможно е да е подходящ мекия и деликатен жанр на другарство. По-късно денем би трябвало да деянията нерешителност, защото всички, в това число и Вие, сте склонни към непотребна сензитивност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР